Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muodonmuutos

Kolme viisitoista vuotiasta tyttöä, Emma Gilbert, Rikki Chadwick, ja Cleo Sertori joutuvat merelle veneellä, ja bensa on loppu, joten he melovat Mako-saarelle, koska sen ranta on lähimpänä. Päästyään rannalle siellä ei ole yhtään kenttää, että voisi soittaa apua.

He kiipeävät korkeammalle, jos kenttää löytyisi. Kun tytöt kävelevät kivikolla, Cleo tippuu johonkin luolaan. Emma ja Rikki kysyvät onko hän kunnossa ja voiko hän kiivetä ylös. Cleolla kaikki on hyvin mutta ei pääse pois. Emma menee perässä, ja käskee Rikkin pyytää apua. Mutta sitten Rikkikin tippuu sinne. Siellä he löytävät piilotetun, maanalaisen luolan, ja sen sisällä olevan syvän altaan jossa on  vettä. Allas on yhteydessä mereen, joten se on ainoa tie ulos luolasta. Emma käy tarkistamassa tilanteen, ja menee uimaan vaatteet päällä. Kun Emma on palannut,Celo ja Rikkikin tulee altaaseen, altaan vesi alkaa poreilla kun täysikuu on kuutamoaltaan kohdalla. Kun he pääsevät merelle, helikopteri poliisit löytävät heidät ja he pääsevät kotiin.

Aamulla kylvyssä Cleo huomaa olevansa merenneito kastuttuaan kymmenessä sekunnissa. Emma taas aloittaa aamun käymällä meressä uimassa, ja huomaa siellä olevansa merenneito. Rikki taas kastuu sadettimesta, joka on ulkona, ja ihmettelee tapahtunutta.

Kymmenen sekunnin kuluttua kun he koskettavat vettä, he muuttuvat merenneidoiksi. Cleo ja Emma huomaavat myös yhden asian, että heillä on erikoisia voimia, mutta Rikkillä ei. Cleo pystyy muokkaamaan vettä ja Emma jäädyttämään.

©2020 H2O Just Add Water - suntuubi.com